
TOWNSHIP OF WASHINGTON BERGEN COUNTY 
 

CAMPAIGN SIGN APPLICATION TO BUILDING DEPARTMENT 
PURSUANT TO SECTION 194-2(B) OF THE TOWNSHIP CODE 

 
SUBMIT IN PERSON MONDAY- FRIDAY FROM 9:30 a.m. – 2:30 p.m. 

or email building@twpofwashington.us 

 
DATE OF APPLICATION: ____________________ DATE OF ELECTION: __________________ 
 

☐ Property Owner      ☐   Campaign Manager      ☐    Political Party Chair  

 
NAME: _________________________________ ADDRESS: ________________________________ 
 
PHONE/CELL NUMBER: _________________________EMAIL: ___________________________  
         
LOCATION OF SIGN: _______________________________________________________________ 
 
ISSUE OR CANDIDATE  
REFERENCED IN SIGN: ____________________________________________________________ 
 
I HERBY CERTIFY THAT I HAVE RECEIVED CONSENT FROM PROPERTY OWNER 

☐Yes    ☐No  

 
SIGNATURE OF CONSENT BY PROPERTY OWNER: 
 
________________________________          _________________________________ 
Print Name      Signature  
 
ISSUE OR CANDIDATE  
REFERENCED IN SIGN: ____________________________________________________________ 
 
I have read and understand the following restrictions regarding campaign signs. 
 
 
_______________________________             ________________________________ 
Print Name                Signature  
 
§ 194-3: Campaign signs restrictions: prohibited signs. (Amended Ordinance No. 92-2)  
 

A. Campaign signs restrictions.   
1. No campaign sign shall be erected, constructed or maintained on public property.  
2. No campaign signs shall be erected, constructed or maintained on private property without the 

consent of the owner thereof or without an application under this Chapter having been filed.  
3. No campaign sign shall be posted on fire hydrants, telephone booths or poles, public utility 

poles or similar public fixtures, fences or trees. 

4. No campaign sign shall be erected, constructed or maintained earlier than eight weeks before 

any election, nor shall any such sign remain longer than one week after such election.  
5. No campaign sign in excess of 32 square feet shall be permitted.  Large signs, constituting signs 

having more than three square feet to 32 square feet shall be permitted, provided, however that 
no more than six such large signs shall be permitted throughout the Township for any 
particular position on an issue, candidate or slate of candidates.  Small signs, consisting of 
sings of three-square feet or less, shall be unlimited in number.  No more than one large sign, 
large or small, shall be erected, constructed or maintained on any parcel of private property 
constituting a tax lot on the Township Tax Assessment Map.  
 

 

Your copy of the completed application and proof of submission to the Building 
Department is your permit.  No documents will be issued by the Building Department 
in response to this application unless the application is deemed incomplete.  Please 
note that the individual as appears on this application shall be responsible  

mailto:building@twpofwashington.us

